نمایندگی فروش انواع چراغ اتاق عمل

فروش انواع جت پرینتر دستی

نمایندگی فروش انواع چراغ اتاق عمل

۲ بازديد

نمایندگی فروش انواع چراغ اتاق عمل

سایت به توان تجهیز احیاء اولین سایت فروش انواع چراغ اتاق عمل سیالیتیک

چراغ اتاق عمل به عنوان یک منبع حیاتی برای روشنایی در طی اقدامات پزشکی عمل می کند و با توانایی آن در به حداقل رساندن سایه، خود را از لامپ های استاندارد متمایز می کند. برای جراحان ضروری است که دید یکنواخت از ناحیه جراحی داشته باشند. در طول عمل، شانه یا دست جراح ممکن است به طور ناخواسته نور را مسدود کند و به طور بالقوه باعث ایجاد سایه شود. بنابراین، چراغ اتاق عمل باید به گونه ای طراحی شده اند که کمترین سایه را ایجاد کنند.

هر سایه ای که روی محل جراحی ایجاد شود می تواند منجر به خطاهای بینایی برای جراح شود. این نوع روشنایی می تواند برای مدت طولانی بدون ایجاد گرمای بیش از حد یا ایجاد ناراحتی یا خشکی در بافت های اطراف کار کند. چراغ های جراحی در پیکربندی های منفرد یا چندگانه موجود هستند که هر واحد حاوی چندین لامپ است.

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی این لامپ ها دمای رنگ نور است که بر حسب کلوین (K) اندازه گیری می شود. به عنوان مثال، نور خورشید در ظهر دمای رنگی حدوداً 5000-6000 کلوین دارد. محدوده قابل قبول برای نورهای اتاق عمل بین 3500-6700 کلوین است. بسته به روش جراحی خاص، سطوح خاصی از روشنایی و روشنایی مورد نیاز است. این پارامترها بر حسب شدت نور و قطر میدان در لوکس تعریف می‌شوند و در شرایط خاص استانداردهای مختلفی را رعایت می‌کنند.

مهمترین ویژگی های چراغ اتاق عمل را می توان به صورت زیر بیان کرد:

روشنایی یکنواخت: با وجود انسدادهای احتمالی مانند سر یا دست جراح، نور باید روشنایی کافی را در سراسر یک ناحیه صاف، باریک یا عمیق در داخل حفره ایجاد کند.

شدت نور: نور مرکزی باید بین 160000 تا 40000 لوکس باشد

قطر میدان نور: قطر D50 باید حداقل 50 درصد قطر D10 باشد.

رندر رنگ: برای تشخیص دقیق رنگ واقعی بافت های داخل یک حفره، شاخص رندر رنگ (Ra) باید بین 85 تا 100 باشد.

قابلیت برق پشتیبان: در صورت قطع برق، نور باید حداقل 50 درصد از شدت نور قبلی را در عرض 5 ثانیه بازگرداند و اطمینان حاصل شود که از 40000 لوکس پایین نمی آید. بازیابی کامل روشنایی اولیه باید در عرض 40 ثانیه اتفاق بیفتد، ویژگی که معمولاً در اکثر چراغ ها یافت نمی شود.

ویژگی های لامپ چراغ اتاق عمل چیست؟

در روش‌های جراحی، به‌ویژه در حین عمل‌های طولانی، کاهش قابل توجه گرما در اطراف سر و گردن جراح و همچنین در ناحیه جراحی ضروری است. حداکثر افزایش دمای مجاز در این مناطق بر اساس استانداردهای خاصی تعیین می شود. به طور کلی، ساختار نوری یک چراغ اتاق عمل شامل یک لامپ هالوژن (که طیف وسیعی از نور را تولید می کند)، یک بازتابنده (برای هدایت نور و فیلتر کردن طول موج های مادون قرمز و مرئی ناخواسته) و یک فیلتر مادون قرمز (در مسیر نور) است.

نور منعکس شده از بازتابنده). برای دستیابی به کیفیت نور مطلوب در یک چراغ جراحی، ترکیب مناسبی از هر سه پارامتر ضروری است. هدف ایجاد نوری است که شبیه نور خورشید (به رنگ زرد مایل به سفید کم رنگ) و فاقد گرما (نور سرد) باشد. بسیاری از چراغ‌های جراحی موجود تنها دارای یک مرحله فیلتراسیون در خروجی هستند که می‌تواند بازتاب مادون قرمز را محدود کند یا بر شباهت نور به نور خورشید (به سمت سبز یا آبی) یا افزایش گرما (متمایل به نور قرمز یا سفید) تأثیر بگذارد.

 بنابراین، تنها چراغ‌ اتاق عمل با فناوری پیشرفته نوری، که از دو مرحله فیلتراسیون استفاده می‌کنند، می‌توانند نور سردی تولید کنند که شباهت زیادی به نور خورشید دارد. در نهایت، نسبت خروجی نور به کل توان نوری جذب شده (اندازه گیری شده در شار نور در واحد سطح، که به عنوان کارایی نوری نامیده می شود) نشان دهنده عملکرد است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.